Obavijesti

Pozivaju se studenti završne godine diplomskog studija informacijskih znanosti, smjera bibliotekarstvo, na orijentacijski sastanak u vezi prakse u knjižnicama (obveza u ljetnom semestru). Praksu nije moguće dogovoriti putem poruke elektroničke pošte, a sve potrebne informacije bit će iznesene na sastanku. Studenti koji ne mogu prisustvovati sastanku, moraju doći na konzultacije od 9. siječnja 2023. (ponedjeljkom od 14 do 16 sati u E 317). Praksu koju nisam UNAPRIJED odobrila, nisam u mogućnosti upisati u ISVU (Studomat).

Sastanak će se održati u četvrtak, 22. prosinca 2022. u D-6 od 18.30 do 20 sati.

Na sastanak mogu doći i studenti preddiplomskog studija informacijskih znanosti koji su zainteresirani za praksu u knjižnicama. U ovoj akademskoj godini mogu organizirati praksu u knjižnicama za 20 studenata preddiplomskog studija. Ponovo, praksa koja nije unaprijed dogovorena te koju nisam odobrila, ne može biti upisana u ISVU (Studomat).

Studenti preddiplomskog koji ne mogu prisustvovati sastanku, moraju doći na konzultacije od 9. siječnja 2023. (ponedjeljkom od 14 do 16 sati u E 317) jer se praksa ne dogovora putem poruka elektroničke pošte.

prof. dr. sc. Ana Barbarić