Obavijesti

TheyLive

U sklopu projekta „Oni žive“ - studentski životi otkriveni kroz kontekstualne umjetničke prakse”: http://theylive.eu/ započeli smo prikupljati fotografije i druge zapise za digitalnu zbirku koja će dokumentirati život studenata u Studentskom domu „Stjepan Radić“ u Zagrebu i to od njegove izgradnje do danas. U potrazi smo za dokumentarnom građom koja prikazuje život studenata u studentskom domu od njegove izgradnje do danas. Kako se mijenjao izgled studentskih soba? Koji su bili zajednički prostori i čemu su služili? Čime su se bavili studenti u svakodnevnom domskom životu? Kako su komunicirali? Što se sve izmijenilo tijekom vremena, a što je ostalo isto?

Pozivamo nekadašnje i sadašnje rezidente Studentskog doma „Stjepan Radić“ da podijele s nama fotografije iz svojih privatnih zbirki i ispričaju svoja sjećanja ili sadašnje dojmove o studentskom životu. Uključite se u otkrivanje neispričane urbane povijesti Zagreba koja pripada generacijama studenata. Pretražite svoje privatne zbirke, originale sačuvajte za sebe, a s nama podijelite digitalne kopije i vaša sjećanja!

Više o projektu: https://www.icarushrvatska.hr/projekti/theylive Pišite nam na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.