Obavijesti
Poštovane kolegice, poštovani kolege,
 
sljedeće "Skupne obrane doktorskih sinopsisa i predstavljanja doktorskih tema" u organizaciji Odsjeka za informacijske i komunikacijske znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održat će se 17.11.2018.
U sklopu skupnih obrana moguće je braniti doktorski sinopsis (prijavljuje se DR.SC.-01 obrazac) ili predstaviti doktorsku temu (bez prijavljivanja DR.SC.-01 obrasca).
Naravno, možete i samo prisustvovati skupnim obranama, za što kasnije od Voditeljice doktorskog studija ili svoga mentora možete dobiti ECTS bodove.
Razgovarajte sa svojim mentorima (službenim mentorom ili dodijeljenim mentorom savjetnikom) te provjerite s njima da li ste spremni za izlazak na obranu ili predstavljanje doktorske teme.
 
Prijave su moguće putem sljedeće forme:
https://goo.gl/forms/yaL33KgQbK2cdU5f2
 
Prijave za prisustvovanje otvorene su do 14.11.2018. (23:55 sati). Prijave za obranu doktorskog sinopsisa (prijavljen DR.SC.-01 obrazac) ili predstavljanje doktorske teme (bez prijavljenog DR.SC.-01 obrasca) su otvorene do 01.11.2018. (23:55 sati) ili do popunjena raspoloživih termina!

Srdačan pozdrav,
dr. sc. Ivan Dunđer