Ispitni rokovi - izv. stud.

Jesenski ispitni rok iz predmeta Digitalizacija i migracija dokumenata održati će se u subotu 24. 10. 2020. s početkom od 10h nadalje, putem Zoom-a. Prijave idu iskljucivo putem Omege.

Važne napomene:

1. Ispiti se u jesenskom ispitnom roku održavaju usmeno, online (koristi se Zoom), putem audio-video veze (dakle, moramo se čuti i vidjeti).

2. Raspored po grupama za usmeni ispit bit će objavljen nakon što završe prijave. Prijave zvršavaju dan prije ispita u 12h, a raspored će biti objavljen na Omegi isti dan najkasnije do 20h zajedno s linkom za spajanje na ispit. Ako ce netko imati koliziju s nekim drugim ispitom ili obvezom bas u vrijeme kad je njegov/njezin termin za usmeni, moci ce to javiti nakon objave rasporeda ili prije njega e-postom. Finalna verzija rasporeda bit ce objavljena na sam dan ispita, jer uvijek postoji mogucnost da netko u zadnji tren odjavi ispit ili se nesto izvanredno isprijeci. Stoga ce u posljednjoj, finalnoj verziji, mozda biti samo nekih sitnih korekcija.

3. Na usmenom ispitu morate uz sebe imati osobnu iskaznicu radi identifikacije. 

4. Link za ispit moći ćete isprobati bilo kad prije ispita tako da provjerite radi li sve ispravno. Ako će Vam to biti prvo spajanje na Zoom, morat ćete dozvoliti automatsko preuzimanje i instalaciju dodatka za internetski preglednik. Za ispit ćete morati imati računalo opremljeno mikrofonom i zvučnicima (ili slušalicama s mikrofonom) te kamerom. Ako nemate takvo računalo, na i spit se možete povezati i pametnim telefonom / tabletom koji ima pristup internetu te ima prednju kameru i na koji se mogu povezati služalice s mikrofonom. I u tom slučaju se koristite istim linkom.

5. Prilikom povezivanja na ispit najprije ćete biti u virtualnoj čekaonici. Profesor će vas propustiti na ispit kad dođe Vaš termin. Preporuka je spojiti se koju minutu prije za slučaj da su studenti iz prethodnog termina već gotovi.