Ispitni rokovi - izv. stud.

Prof. dr. sc. Hrvoje Stančić održat će zimske ispitne rokove iz predmeta Digitalizacija i migracija dokumenata 
- u subotu 25.1.2020., 10h 11h, A-103 i
- u subotu 8.2.2020., 10h 11h, A-202a.

Prijave za izlazak na ispitne rokove obavljaju se isključivo putem sustava Omega (nikako putem e-pošte) najkasnije do četvrtka prije zakazanoga roka u 12h

Važne napomene:

1. Na ispit je obavezno ponijeti korisničko ime i lozinku za pristup sustavu Omega. Bez toga pristup ni računalu niti ispitu neće biti moguć.

2. Prijave na ispitne rokove, kao i eventualne ispravke Vaših odgovora (prijava / odjava), moguće su najkasnije do četvrtka prije zakazanoga roka u 12h, a ukoliko to bude potrebno, raspored po grupama za polaganje (moguće da će biti više grupa za polaganje) bit će objavljen na Omegi najkasnije istog dana (četvrtak) do 20h. Ako na Omegi nema objavljenog rasporeda po grupama to znači da svi prijavljeni polažu u jednoj grupi u zakazano vrijeme ispita.

3. Na ispit možete izaći s indeksom i ispunjenom prijavnicom. Za datum prijave ispita stavite datum koji je 7 dana prije ispita, a za datum ispitnog roka stavite datum ispita.

4. Rezultate ispitausmene ispite i upis ocjena očekujte istog dana nakon polaganja ispita. Točan termin bit će najavljen na pismenom ispitu.