Obavijesti

LUMEN Data Science najveće je studentsko natjecanje u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja. Studenti postupcima analize i obrade velikih količina strukturiranih i nestrukturiranih podataka razvijaju rješenje kojim nastoje odgovoriti na problem Nagradnog zadatka. Pritom koriste različite statističke metode, tehnike strojnog učenja te umjetnu inteligenciju. Tijekom natjecanja održavaju se radionice i konzultacije kojima natjecatelji mogu pristupiti, a koje služe kao pomoć u rješavanju zadatka. Nakon finalne predaje rješenja proglašavaju se pobjednici i dodjeljuju nagrade.

Na LUMEN Data Science natjecanje mogu se prijaviti svi zainteresirani studenti iz regije.

Prijave su otvorene od 10.1. do 26.1.2024. godine, a poveznicu za prijavu, temu ovogodišnjeg nagradnog zadatka i sve ostale informacije možete pronaći na našoj web stranici.”

U slučaju da imate još kakvih pitanja, stojim Vam na raspolaganju. Ako Vam se netko od studenata javi za dodatne informacije, slobodno iz uputite na sljedeći mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt za FFZG: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.