Obavijesti

Poštovani STEM koordinatori,

obavještavamo Vas da je Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti obavijest s uputama za *provjeru podataka*. Obavijest se šalje danas na njihove adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr u svrhu provedbe dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2019./2020.

*Provjera podataka traje od ponedjeljka, 21. listopada 2019. godine, do ponedjeljka, 28. listopada 2019. godine, do 12:00 sati. *

Studenti ispravnost svojih podataka o broju ECTS-a i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature, provjeravaju na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/

U navedenu aplikaciju studenti se prijavljuju vlastitim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Svim studentima bit će ujedno dodijeljena jedinstvena identifikacijska oznaka kojom će nakon objave rang-lista moći utvrditi svoju mjesto na rang-listi.

Primijete li studenti da njihovi podaci o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena u aplikaciji nisu ispravni, uputa je da se u svrhu ispravka podataka žurno obrate visokom učilištu. Ako nisu ispravno navedeni podaci o rezultatima državne mature, studenti se mogu obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za sve ostale informacije studenti se mogu obratiti koordinatoru za STEM stipendije na visokom učilištu ili Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Podatke je moguće ispraviti do ponedjeljka, *28. listopada 2019. godine, do 12 sati.* Ako podaci nisu ispravljeni do propisanoga roka, smatrat će se ispravnima te će Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti na temelju tih podataka izraditi rang-liste.

*Ako student na svoju adresu elektroničke pošte unutar sustava AAI@EduHr iz nekog razloga ne zaprimi predmetnu obavijest, napominjemo da ona nije preduvjet za konkuriranje za državnu STEM stipendiju te svi studenti, neovisno o zaprimanju e-maila, mogu svoje podatke provjeriti na poveznici:https://stemstipendije.mzo.hr/

Molimo Vas da svojim informacijskim kanalima o tome obavijestite studente na Vašem visokom učilištu da bi na vrijeme, ako i nisu zaprimili e-mail, provjerili ispravnost svojih podataka o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature. Molimo Vas da se obavijest o poslanim e-mailovima za provjeru podataka objavi i na mrežnoj stranici visokog učilišta, a kao predložak možete koristiti obavijest objavljenu na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja. Dodatno ih možete uputiti da redovito prate mrežnu stranicu Ministarstva znanosti i obrazovanja https://mzo.gov.hr/, mrežnu stranicu projekta http://stem.mzo.hr/ te službenu Facebook stranicu Državne STEM stipendije https://www.facebook.com/mzostemstipendije/.

Za sve ostale informacije Vi i studenti možete se obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

S poštovanjem,

*Uprava za visoko obrazovanje*

*Sektor za upravljanje visokim učilištima i studentski standard*

*Služba za državne stipendije i druge potpore studentima*

*Odjel za državne stipendije i druge izravne potpore studentima*