Documents and links

Zagrebačko knjižničarsko društvo organizira 3. okrugli stol „Futur drugi“  s temom uloge stručnog knjižničarskog društva.

Okrugli stol održat će se online 17. rujna 2021. godine, s početkom u 9 sati.

Programski i organizacijski odbor: Alka Stropnik, Iva Klak Mršić, Ivana Matijević, Marija Šimunović i Višnja Novosel

Na okruglom stolu će se kroz tri tematska bloka razgovarati o radu regionalnih i nacionalnih knjižničarskih društava, u Hrvatskoj i inozemstvu, te njihovoj prilagodbi u vrijeme pandemije. Knjižničari iz Hrvatske, Europe i svijeta iznijet će primjere rada knjižničarskih društava u virtualnom svijetu, iskustvu regionalnih knjižničarskih društava u korištenju sredstava iz različitih fondova, te uključenosti mladih knjižničara u strukovnim društvima, kao i mogućnostima koje im knjižničarska društva pružaju.

Gdje: putem platforme Zoom

Kotizacije nema, a prijava je obavezna!

Više pojedinosti, program i link za prijavu sudjelovanja dostupni su na https://zkd.hr/okrugli-stol/

Zainteresirani studenti se posebno upućuju na sudjelovanje u trećoj sesiji (od 13.10 sati) Novi informacijski stručnjaci u knjižničarskim društvima.

 

Zbog spriječenosti prof. Kraljević, ispitni rok 29.6.2021. iz kolegija Vjerojatnost i statistika održat će se 30.6.2021. u 10.30.

Obavještavaju se studenti da se osim na ljetni rok koji je 30.6.2021. mogu prijaviti i na jesenski rok 15.9.2021. Molila bih studente koji se planiraju prijaviti na rok 15.9.2021. da mi posalju skenirane potvrde o odrađenoj praksi na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. u periodu od 13.9.-15.9.

Mole se studenti da skenirane potvrde o odradjenoj praksi posalju u periodu od 25.6. do 30.6. 2021. na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Javni poziv ZKD1