International cooperation

Nastava iz kolegija Dokumentacija u muzejima II počet će u srijedu 21. listopada u 12:30 sati na Omegi. U četvrtak 15.10. ću upisati studente na kolegij na Omegi. Molim studente da u petak 16.10. provjere jesu li upisani, a u slučaju da nisu neka mi se jave na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Nastava iz kolegija Dokumentacija u muzejima I počet će u četvrtak 15. listopada u 15:30 sati na Omegi. U utorak 13.10. ću upisati studente na kolegij na Omegi. Molim studente da u srijedu 14.10. provjere jesu li upisani, a u slučaju da nisu neka mi se jave na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

U zimskom semestru ak. god. 2020./2021. prof. dr. sc. Sanja Seljan održavat će konzultacije online ili po potrebi fizički na Fakultetu. Svi studenti se trebaju prethodno najaviti e-poštom radi dogovora oko termina konzultacija. 

Molim studente kojima je Bibliografska organizacija I razlikovni ispit na jedopredmetnom diplomskom studiju informacijskih znanosti, smjer bibliotekarstvo, da se sami upišu na kolegij na Omegi (lozinka je boi20). Također. molim studente da preslušaju snimku Uvoda u kolegij Bibliografska organizacija I, s pratećom prezentacijom.

VAŽNA NAPOMENA: Ova obavijest se odnosi samo na studente koji diplomski studij studiraju REDOVNIM načinom studiranja, a NE na IZVANREDNE studente. Izvanredni studenti će pravodobno dobiti informacije na mrežnim stranicama izvanrednog studija.

izv. prof. dr. sc. Ana Barbarić

Nastava iz kolegija Bibliografska organizacija I započinje online u ponedjeljak, 12. listopada 2020. na kolegiju na Omegi. Svi studenti preddiplomskog studija informacijskih znanosti upisani na kolegij Bibliografska organizacija I putem Studomata na dan 11. listopada 2020. upisani su na kolegij na Omegi. Molim studente da preslušaju snimku Uvoda u kolegij Bibliografska organizacija I, s pratećom prezentacijom, u kojoj su dana sva objašnjenja vezano uz izvođenje nastave te općenito rad na kolegiju.

izv. prof. dr. sc. Ana Barbarić