Institute for information studies

Mole se studenti da proceduru obrane završnih i diplomskih radova prate na linku https://web2020.ffzg.unizg.hr/studentska-sluzba/# pod Obrasci.

Mole se studenti da potvrde o praksi obavezno salju skenirane na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Naknadno trebaju dostaviti potvrde o praksi i u originalu.

Poštovani kolege, opsežna obavijest je u objavljena u Omegi o praksi u knjižnicama za lipanj!

Svi studenti koji namjeravaju obaviti praksu u knjižnici trebaju pratiti obavijesti u kolegiju Praksa u knjižnici u sustavu Omega.

U lipnju, srpnju i rujnu 2020. prof. dr. Daniela Živković će za sve studente (redovite i studente studija bibliotekarstva uz rad) održati isključivo pismene ispite kao e-testove kroz sustav Omega u već ranije najavljenim rokovima. To vrijedi i za kolegije koji su prije pandemije završavali samo usmenim ispitom. Stoga se svi studenti trebaju uključiti u Omegu i pratiti obavijesti. Redoviti studenti prijavljuju pismeni ispit putem ISVU-a. Studenti uz rad ne trebaju posebno prijaviti ispit el. poštom, nego pripremiti prijavnice za vrijeme upisa ocjene u indeks. Ispiti se neće održati istovremeno tako da student može polagati i više od jednog ispita u jednom roku.

Contact

University of Zagreb
Faculty of Humanities and Social Sciences (FHSS)
Department of Information and Communication Sciences
Ivana Lučića 3, 10000 Zagreb, Croatia
phone: +385-1-4092302
fax: +385-1-6156879