Coordinator for Erasmus program and international cooperation

Knjižicu s programom Konferencije, sažetcima izlaganja i radionica te ostalim relevantnim informacijama možete preuzeti putem poveznice u nastavku:
https://inf.ffzg.unizg.hr/index.php/hr/studij/poslijediplomski-doktorski-studij/konferencija-doktoranada/kikz-2024/programska-knjizica

Skrećemo pozornost i na adrese Konferencije (napominjemo kako je došlo do promjene u odnosu na prethodno objavljene adrese):
Konferencija će se održati u prostorijama Sveučilišta Zadar, na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti (učionice 131 i 107), Ulica dr. Franje Tuđmana 24; smještaj sudionika, prema iskazanom interesu i raspoloživim kapacitetima, osiguran je u Studentskom domu na adresi Ulica dr. Franje Tuđmana 24d, u neposrednoj blizini Sveučilišta. Napominjemo kako su prijave u Studentski dom moguće od ponedjeljka, 26. kolovoza, dok je odjava iz doma - za sudionike koji ostaju do kraja Konferencije - u četvrtak, 29. kolovoza do 9.30 sati.

Za sva pitanja u vezi Konferencije javite se na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..