Prof. dr. sc. Hrvoje Stančić održat će ljetne ispitne rokove iz predmeta Digitalizacija i migracija dokumenata u terminima:
- petak 3.7.2020., od 17h nadalje
- petak 10.7.2020., od 17h nadalje

Prijave na ispite idu isključivo putem sustava Omega.

Važne napomene:

1. Ispiti će se u ljetnom ispitnom roku održati usmeno, online (koristit će se Zoom), putem audio-video veze.

2. Raspored po grupama za usmeni ispit bit će objavljen nakon što završe prijave. Prijave zvršavaju dan prije ispita u 12h, a raspored će biti objavljen na Omegi isti dan najkasnije do 20h zajedno s linkom za spajanje na ispit. Ako ce netko imati koliziju s nekim drugim ispitom bas u vrijeme kad je njegov/njezin termin za usmeni, moci ce to javiti. Finalna verzija rasporeda bit ce objavljena na sam dan ispita, jer uvijek postoji mogucnost da netko u zadnji tren odjavi ispit. Stoga ce u posljednjoj, finalnoj verziji, mozda biti samo nekih sitnih korekcija.

3. Na usmenom ispitu morate uz sebe imati indeks radi identifikacije. Alternativno, ako indeks nije kod Vas, identifikaciji može poslužiti i osobna iskaznica.

4. Link za ispit možete isprobati bilo kad prije ispita tako da provjerite radi li sve ispravno. Ako će Vam to biti prvo spajanje na Zoom, morat ćete dozvoliti automatsko preuzimanje i instalaciju dodatka za internetski preglednik. Za ispit ćete morati imati računalo opremljeno mikrofonom i zvučnicima (ili slušalicama s mikrofonom) te kamerom. Ako nemate takvo računalo, na i spit se možete povezati i pametnim telefonom koji ima pristup internetu te ima prednju kameru i na koji se mogu povezati služalice s mikrofonom. I u tom slučaju se koristite istim linkom.

5. Prilikom povezivanja na ispit najprije ćete biti u virtualnoj čekaonici. Profesor će vas propustiti na ispit kad dođe Vaš termin. Preporuka je spojiti se koju minutu prije za slučaj da su studenti iz prethodnog termina već gotovi.