Redoviti 2021./2022.
 

Upisi u 1. godinu diplomskih studija ak. god. 2021./2022.

-----------
Sve potrebne i autorizirane informacije o prijavama, razredbenom postupku i upisima na diplomske studije ak. god. 2021./2022. dostupne su na stranicama Filozofskog Fakulteta na adresi https://diplomski-upisi.ffzg.unizg.hr/. Molimo studente da prate tu stranicu za sve opće obavijesti vezane uz upise na diplomske studije na Filozofskom fakultetu. 
Ostale dodatne i autorizirane informacije o razredbenom postupku i upisima specifično vezane uz diplomski studij informacijskih i komunikacijskih znanosti nalazit će se na ovoj web stranici. Web stranica ažurirat će se novim informacijama i eventualnim promjenama.
Za sva dodatna pitanja oko postupka upisa vezana uz upis na diplomski studij informacijskih i komunikacijskih znanosti javite se voditelju upisa na diplomski studij informacijskih i komunikacijskih znanosti, doc. Tomislavu Ivanjko na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
---------
  
  
 
Otvoren 2. krug upisa u 1. godinu diplomskog studija 
Završen je prvi krug upisa u 1. godinu diplomskog studija te se raspisuje 2. upisni krug za popunjavanje upisnih kvota.

Vremenik 2. prijavnog i upisnog kruga je:

– 4. listopada – prijave u aplikaciju
– 5. listopada – kvalifikacijski postupci
– 6. listopada – razredbeni postupci
– 7. listopada – uvid u testove razredbenih
– 8. listopada – objava konačnih rezultata 2. upisanog kruga
– 8. do 10. listopada – studenti potvrđuju namjeru upisa, Studentska služba obavlja upis

Za prijavu upisa u 2. krugu, potrebno je registrirati se u sustavu https://onlineupisi.ffzg.hr/


  
U aplikaciji za upise je završen postupak upisa na smjerove diplomskog studija informacijskih i komunikacijskih znanosti.
 
Svi kandidati upisani su na njihov 1. izbor. 
 
Molim vas da provjerite da li vam je potvrđen upis na željeni smjer, te ako se potkrala neka greška, javite se voditelju upisa na diplomski studij informacijskih i komunikacijskih znanosti, doc. Tomislavu Ivanjko na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
Daljnji postupak upisa preuzima studentska služba Fakulteta, pa vas molim da pratite stranicu https://diplomski-upisi.ffzg.unizg.hr/ za sve daljnje obavijesti.
  

  

U sustavu za online prijave obavljen je postupak kvalificiranja pristupnika. 
Ako Vam u sustavu pod opcijom "Kvalificiran" stoji DA, znači da ste predali sve potrebne dokumente i ispunjavate uvjete za prijavu na diplomski studij. te Vaša prijava ide u daljnji postupak.

 

U sustavu za online prijave dodan je novi smjer s mogućnošću upisa na diplomskom studiju informacijskih znanosti.

Ponovno je aktivan smjer informatika (istraživački smjer)

Molim sve studente koji žele upisati navedeni smjer da se ulogiraju u aplikaciju za upise te ponovno rangiraju smjerove prema prioritetu upisa, gdje je sada navedeni smjer dostupan kao opcija upisa.


Počele prijave za upis na diplomske studije

Prijave za razredbeni postupak za upis na diplomske studije primaju se online do 24. rujna 2021. do 14 sati. Prijave za razredbeni postupak primat će se isključivo u navedenim rokovima. Sve pristupnice i pristupnici trebaju obaviti online prijavu. Upute za online upis diplomskih studija možete preuzeti ovdje

Sve potrebne i autorizirane informacije o prijavama, razredbenom postupku i upisima o upisima na diplomske studije ak. god. 2021./2022. dostupne su na stranicama Filozofskog Fakulteta na adresi https://diplomski-upisi.ffzg.unizg.hr/.  


Objavljeno 20/7/2021

Natječaj i upisni kriteriji za akademsku godinu 2021./2022.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za upis studenata u I. godinu diplomskog studija u akademskoj godini 2021./2022.

1. Tekst Natječaja.

2. Upisni kriteriji i razlikovne obveze za upis u 1. godinu diplomskih studija u akademskoj godini 2021/2022