Tvrtka Span održat će 3.5.2021. u 15:30h online predavanje za zainteresirane studente o svojoj ljetnoj Akademiji (detalji se nalaze u nastavku ove obavijesti). Očekivano trajanje predavanja je do 60 minuta.

Predavanje će biti održano uz pomoć platforme MS Teams (aplikacije za stolna računa, mobitele ili uz pomoć Web preglednika) na adresi: https://cutt.ly/6vD8RLr

  

Dosta ti je teorije? Vrijeme je za praksu!

Program ljetne prakse osmišljen je baš za tebe - i sve studente koji dijele naše oduševljenje novim tehnologijama. Uči od najboljih, savladaj nove vještine, stekni nezamjenjiva znanja i lansiraj svoju IT karijeru u stratosferu!

Peta generacija Spanove akademije posvećena je stjecanju praktičnog znanja iz područja infrastrukture:

Span Infrastructure Academy - System Administration & Engineering

Polaznici će proći kroz osnove networkinga i brojnih rješenja baziranih na Microsoft tehnologijama, poput Active Directoryja, PowerShella, Group Policyja, DNS-a, Exchangea/Officea 365, Azurea, SCCM-a/SCOM-a – među ostalim! A to je tek početak!

Osim učenja novih tehnologija i rada na izazovnim projektima, čekaju te nova poznanstva, zanimljiva iskustva, druženja, pub kvizovi i još mnogo toga!

Koliko traje i gdje se održava?

Akademija traje od 19.7. do 17.9.2021..

Prijave počinju: 01.05.2021..

Tijekom 2 mjeseca trajanja Akademije radit ćeš na stvarnim projektima uz pomoć mentora i ostalih kolega u Spanovim uredima u Zagrebu, a ako nisi iz Zagreba, nema problema, imamo i online track!  

Više potraži na: https://span.eu/academy i prijavi se!