Rezultati kvalifikacijskog postupka za upis na 1. godinu diplomskog studija informacijskih i komunikacijskih znanosti (redovni studij) dostupni su na adresi http://psiho-testovi.appspot.com/ffzg.

Ako Vam je označen stupac "NEPOTPUNA DOKUMENTACIJA" to znači da ste predavali neke papire naknadno, pa samo oigurajte da imate sve potrebne dokumente kod postupka upisa prema uputama na http://upisi-diplomski.ffzg.hr/.

Trenutno su sve kvote na studijima popunjene, a u nastavku se nalaze liste čekanja za svaki studij:

JEDNOPREDMETNI STUDIJ - LISTA ČEKANJA

DVOPREDMETNI STUDIJ - LISTA ČEKANJA

Upisi za kandidate s liste čekanja održavati će se u PETAK, 6.10.2017. od 17-18 sati prema uputama na http://upisi-diplomski.ffzg.hr/.


VAŽNO! Kvalifikacijski postupak za upis na 1. godinu diplomskog studija informacijskih i komunikacijskih znanosti (redovni studij) – PROMJENA TERMINA (UTORAK 3.10.2017. u 15:00 sati)

Zbog trajanja dekanskog roka i zaprimljene nepotpune dokumentacije, kvalifikacijski postupak za upis na 1. godinu diplomskog studija informacijskih i komunikacijskih znanosti (redovni studij) NEĆE SE ODRŽATI u petak, 29. 9. 2017., već je NOVI TERMIN UTORAK 3.10.2017. u 15:00 sati u DVORANI D-VI.

Svi pristupnici koji nisu dostavili dokumentaciju o prijepisu ocjena i prosjeku na preddiplomskom studiju (iz bilo kojeg razloga), dužni su to učiniti čim ranije, a najkasnije do ponedjeljka, 2.10.2017 u 13 sati u tajništvo Odsjeka. 

Nazočnost ovom sastanku za pristupnike je obavezna.

Sve ostale informacije o prijavama, razredbenom postupku i upisima na diplomske studije ak. god. 2017./2018. dostupne su na stranicama Fakulteta na adresi http://upisi-diplomski.ffzg.hr/