Study duration

Ispiti se polažu online na kolegijima na Omegi i to isključivo kao pismeni ispiti.

Ispitni termini su 5. i 19. rujna 2020.

Sve upute za polaganje kolegija Bibliografska organizacija I i Bibliografska organizacija II dostupne su na kolegiju na Omegi SUR-Bibliografska organizacija I i II, kratica kolegija SURBO (https://omega.ffzg.hr/mod/forum/discuss.php?d=96478). Studenti ranijih generacija koji još nisu položili navedene ispite, trebaju se priključiti kolegiju na Omegi (lozinka verona19).

Sve upute za polaganje kolegija Zaštita knjižničnog i arhivskog gradiva dostupne su na kolegiju na Omegi SUR-Zaštita knjižničnog i arhivskog gradiva, kratica kolegija SURZKAG (https://omega.ffzg.hr/mod/forum/discuss.php?d=96479). Studenti ranijih generacija koji još nisu položili navedeni ispit, trebaju se priključiti kolegiju na Omegi (lozinka surzastita20).

Sve upute za polaganje ispita Narodne knjižnice dostupne su na kolegiju na Omegi SUR-Narodne knjižnice, kratica kolegija SURNAR (https://omega.ffzg.hr/mod/forum/discuss.php?d=96480). Studenti ranijih generacija koji još nisu položili navedeni ispit, trebaju se priključiti kolegiju na Omegi (lozinka surnar20).

Studenti druge godine izvanrednog studija koji su putem kolegija SUR-Knjiga i čitanje na Omegi, odabrali temu seminarskog rada od 25. travnja 2020. do 4. svibnja 2020. zaključno s 14 sati i 59 minuta, smatraju se upisanima na izborni kolegij. Seminarski rad predaje se u obliku Word dokumenta putem sustava Omega od 26. kolovoza 2020. do 19. rujna 2020. zaključno s 23 sata i 59 minuta.

Studenti ranijih generacija koji nisu položili izborni kolegij Knjiga i čitanje, trebaju se javiti e mailom Ani Barbarić.

VAŽNA NAPOMENA: Gore navedeno odnosi se samo na studente koji su bili upisani na izborni kolegij Knjiga i čitanje odnosno na studente čije se ime nalazi na potpisnoj listi kolegija za pojedinu generaciju.