Contacts

Izbori za predstavnike 1. i 2. godine preddiplomskog studija održat će se uživo na obaveznim predavanjima te nije potrebno slati prijave i cijeli proces obavit će se na licu mjesta.

Izbori za predstavnike 3. godine preddiplomskog te 1. i 2. godine diplomskog studija obavit će se preko e-kolegija na Omegi, a datumi i pristupni podaci bit će naknadno objavljeni.

Kandidature za online izbore zaprimaju se do 23. listopada u 23:59. Molimo zainteresirane studente i studentice da kandidature pošalju na mail odsječke koordinatorice za studentske izbore (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Kandidature moraju sadržavati: ime i prezime, studijsku grupu na kojoj se kandidiraju, godinu studija, funkciju za koju se kandidiraju (predstavnik ili zamjenik), broj mobitela i e-mail adresu.

Za sva daljnja pitanja u vezi studentskih izbora, molimo da se javite koordinatorici za izbore (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).