Obavijesti

1) Promocija časopisa @rhivi, 19. siječnja 2018.

U suradnji s Knjižnicom i čitaonicom Bogdana Ogrizovića (Cvjetni trg - Preradovićeva 5, Zagreb) 19. siječnja u 12 sati organiziramo promociju časopisa @rhivi koje će predstaviti Uredništvo časopisa i naši članovi. Sve koji ste u mogućnosti doći srdačno pozivamo da se se okupite, a to je ujedno i prilika da iza predstavljanja održimo radni sastanak vezano uz tekuće i buduće aktivnosti i planove u 2018.

Sve koji žele aktivno sudjelovati u predstavljanju molim da mi jave, kao i da informaciju proslijedite svim zainteresirani kolegama.

Također sve članove koji mogu doći na predstavljanje pozivam da tom prilikom preuzmu svoj primjerak časopisa, a preostale da mi se jave vezano uz njihovo preuzimanje.

2) Časopis @rhivi u 2018

Nastavno na dosadašnji odjek i promociju časopisa u Hrvatskoj i izvan nje zadovoljtvo mi je obavijestiti vas da da smo već za drugi broj časopisa primili više priloga nego što smo opsegom mogli obuhvatiti tako da je već uređeno 7 priloga za novi broj te pozivam sve zainteresirane za objavu priloga u narednom broju da mi se jave s povratnim informacijama do veljače kako bi pravovremeno mogli pristupiti pripremi novog broja.

Časopis se distribuira svim ICARUS članovima (200 ustanova), ICARUS HR članovima i putem raznličitih stručnih i društvenh mreža te je tako došao i do više stotina ustanova i stručnjaka u Hrvatskoj i svijetu.

O časopisu @rhivi, br. 1 i 2

3) 4. ICARUS dani i EURBICA konferencija u Trogiru, 14.-16.3.2018.

Kao što smo vas i ranije obavještavali pripreme za nadolazeći skup su u tijeku te prema dosadašnjim informacijama očekujemo više od 150 domaćih i stranih stručnjaka. Sve od vas koji ste zainteresirani imati izlaganja na skupu molim da do 15. siječnja pošaljete naslove i teme vaših izlaganja kako bi do kraja siječnja imali preliminarni program skupa. a u nastavku su do sada potvrđena izlaganja.

Preliminarni program

dr. sc. Vlatka Lemić