Obavijesti

Degordian i Mediatoolkit su dvije sestrinske tvrtke.

Degordian je nezavisna agencija za digitalni marketing i produkciju koja se bavi kreiranjem potpunih digitalnih rješenja za svoje klijente koja uključuju sve od izrade web stranica i mobilnih aplikacija do naprednih integracija i marketinških strategija. Tim s preko stotinu ljudi posluje u uredima u Zagrebu, Beogradu i Mostaru, a do sada je surađivao s mnogim stranim i domaćim klijentima. Više možete saznati na: http://www.degordian.com/.

Mediatoolkit je alat za praćenje web portala i društvenih medija koji tvrtkama omogućuje da u svakom trenutku znaju i mogu odgovoriti na sve što se o njima piše na internetu. Nastao je kao proizvod agencije Degordian, no zbog brzog rasta je postao i zasebna tvrtka. Danas ima preko 1000 plaćenih korisnika iz 50 zemalja diljem svijeta, a tim čini 20-ak mladih profesionalaca, od programera i fizičara do lingvista i ekonomista. Više možete saznati na: https://www.mediatoolkit.com/.

Trenutno otvorene pozicije u uredima u Zagrebu:

- Degordian: Software Testing Intern (m/f) - oglas: https://www.degordian.com/career/software-testing-intern/.

- Mediatoolkit:
a) Sales Development Representative Intern (m/f) - oglas: https://www.mediatoolkit.com/career-position/sales-development-representative-intern/2801.
b) Sales Development Representative (m/f) - oglas: https://www.mediatoolkit.com/career-position/sales-development-representative/2800.

izv. prof. dr. sc. Hrvoje Stančić