Postovani studenti i profesori,

prosljedjujem mail Dekana Filozofskog fakulteta vezano za alumne

_________________________________________________

Postovani studenti i profesori, djelatnici Fakulteta, alumni

sljedeće 2024. godine Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu obilježava 150. obljetnicu svog osnutka. Za tu prigodu pripremamo monografiju o našemu Fakultetu. U okviru monografije željeli bismo objaviti i uspomene naših bivših studenata. Stoga Vam se obraćam kao našim alumnima s molbom da putem mrežnog obrasca podijelite s nama neke svoje uspomene iz studentskih dana i svoja razmišljanja o tomu što je studiranje na našemu Fakultetu značilo za Vaš profesionalni i osobni razvoj.

Obrazac je dostupan na poveznici: https://forms.office.com/e/Pg3R3mmUXG

Ujedno Vas pozivam da se upišete u bazu alumna Filozofskog fakulteta kako bismo mogli u budućnosti koristiti Vaše kontakt podatke u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka za nastavak suradnje. Filozofski fakultet se ponosi svojim alumnima i želja nam je izgraditi čvršći odnos te bolji i redovitiji kontakt sa svojim bivšim studentima.

Obrazac za upis u bazu alumna dostupan je na poveznici: https://form.jotform.com/230103168852046

Siguran sam da Vaš osobni i profesionalni razvoj, bez obzira je li ostvaren unutar struke koju ste studirali ili na nekomu drugomu području, našim studentima može biti svijetli primjer perspektive koja im se otvara studiranjem na Filozofskom fakultetu.

U iskrenoj nadi da ćete se odazvati pozivu, srdačno Vas pozdravljam te unaprijed najljepše zahvaljujem.

izv. prof. dr. sc. Domagoj Tončinić

dekan